Vakkundige montage van uw zonnepanelen

Ons vaste montageteam zorgt dat uw zonnepanelen veilig en vakkundig worden gemonteerd en dat zij worden aangesloten op uw meterkast. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde monteurs.

De duur van een montage is standaard 1 dag en in die dag wordt het complete systeem werkend opgeleverd en dus aangesloten. We werken volgens de NEN 1010 eisen en onze monteurs zijn VCA gecertificeerd, aangesloten bij de branche organisatie en veiligheid bij de montage, staat bij ons hoog in het vaandel.

Maak direct een afspraak

Stuur ons een e-mail
Bel ons

Laat ons u terugbellen

[]
1 Step 1

Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden, deze zijn uitsluitend voor eigen gebruik.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Maatwerk

Voordat u besluit tot aankoop, willen wij eerst met u om tafel voor een passend en eerlijk advies. Ons streven is om de elektriciteits- en gasmeters bij zoveel mogelijk mensen naar de ‘nul’ te krijgen. Dat is ook wat de overheid wil.

Maar tevéél zonnepanelen op het dak leggen heeft geen zin. Onze solarbespaaradviseurs bekijken de situatie bij u thuis en geven op basis daarvan een maatwerkadvies.

Zij denken ook met u mee over aanvullende maatregelen om minder energie te verbruiken; zoals infraroodpanelen in plaats van radiatoren en ledlampen in plaats van spaarlampen. Stel, u heeft twintig spaarlampen in huis en u vervangt die door ledlampen, dan bespaart u al zo’n 500 kWh per jaar. Lees ook het onderzoek van de Consumentenbond naar ledlampen.

Zonnig vooruitzicht

De voordelen van Duo Duurzaam op een rij:
  • Duurzame stroom, voor een gezondere planeet
  • Geen hogere maandlasten
  • Duidelijkheid over uw energielasten voor de komende jaren
  • Een veel beter rendement op uw geld dan op een spaarrekening
  • Zorgeloze aanschaf