Omvormers en optimizers voor optimaal rendement

De omvormer is onmisbaar als u kiest voor zonne-energie. Dit apparaat zorgt ervoor dat de zonne-energie wordt omgezet in elektriciteit voor uw woning. U kunt deze stroom direct gebruiken en wat u overhoudt gaat terug naar het net.

A-kwaliteit omvormers

Omdat de omvormer zo belangrijk is, kiezen we net als bij de panelen voor A-kwaliteit: SolarEdge. De omvormers van SolarEdge gaan lang mee en hebben een hoog rendement gedurende de hele looptijd.

Dit systeem bestaat uit een omvormer in combinatie met losse “optizimers” bij elk paneel. Optimizers worden achterop de panelen gemonteerd om de opbrengst te maximaliseren. Bij deze optimizers hoort een lichtgewicht omvormer die de energie kan omzetten in 230 V wisselspanning.

Er zijn verschillende type omvormers. Heeft u tussen de 8 en 25 optimizers (en dus zonnepanelen) dan volstaat een “enkelfase omvormer”. Heeft u 16 tot 50 optimizer dan kiest u voor de “driefasen” omvormer. Uiteraard is een meervoud hiervan ook mogelijk.

Maak direct een afspraak

Stuur ons een e-mail
Bel ons

Laat ons u terugbellen

[]
1 Step 1

Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden, deze zijn uitsluitend voor eigen gebruik.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

SolarEdge

SolarEdge enkelfasige omvormers. Speciaal ontworpen om te werken met power-optimizers.

Productinformatie downloaden

Maatwerk

Voordat u besluit tot aankoop, willen wij eerst met u om tafel voor een passend en eerlijk advies. Ons streven is om de elektriciteits- en gasmeters bij zoveel mogelijk mensen naar de ‘nul’ te krijgen. Dat is ook wat de overheid wil.

Maar tevéél zonnepanelen op het dak leggen heeft geen zin. Onze solarbespaaradviseurs bekijken de situatie bij u thuis en geven op basis daarvan een maatwerkadvies.

Zij denken ook met u mee over aanvullende maatregelen om minder energie te verbruiken; zoals infraroodpanelen in plaats van radiatoren en ledlampen in plaats van spaarlampen. Stel, u heeft twintig spaarlampen in huis en u vervangt die door ledlampen, dan bespaart u al zo’n 500 kWh per jaar. Lees ook het onderzoek van de Consumentenbond naar ledlampen.

Zonnig vooruitzicht

De voordelen van Duo Duurzaam op een rij:
  • Duurzame stroom, voor een gezondere planeet
  • Geen hogere maandlasten
  • Duidelijkheid over uw energielasten voor de komende jaren
  • Een veel beter rendement op uw geld dan op een spaarrekening
  • Zorgeloze aanschaf